woensdag 24 juli 2013

Melting moments

Ingrediënten:
  • 375g boter
  • 90g bloemsuiker
  • 1/2tl vanillearoma
  • 280g zelfrijzende bloem
  • 50g maïzena
Werkwijze:

Laat de boter smelten en meng ze in een mengkom met de bloemsuiker licht en luchtig. Klop er vervolgens het vanillearoma door. Zeef de bloem en de maïzena erboven en meng goed. Schep het beslag in een spuitzak met een grote stervormige spuitmond. Leg een vel bakpapier op een of meerdere bakplaten. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Spuit op elke bakplaat een aantal koekjes op ruime afstand van elkaar. Bak de koekjes 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen op de bakplaat.




Ingredients:
  • 375g butter
  • 90g powdered sugar
  • 1/2 teaspoon of vanilla-extract
  • 280g self-rising flour
  • 50g cornstarch
Directions:

Melt the butter and stir it with the powdered sugar in a mixing bowl until you become a smooth dough. Add the vanilla-extract and mix it with the dough. Sift the flour and the cornstarch in the mixture and stir everything well. Introduce the dough in a piping-bag with a large star-shaped nozzle. Put a sheet of baking paper on one or several baking plates.
Preheat the oven to 180° c or 360° f.
Make little cookies on the baking plate, using the piping-bag. Make sure there's enough space between the cookies. Let the cookies bake in the preheated oven for 20 to 25 minutes, or until they are golden brown. Let them cool down on the baking plate.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten